Computer Repair
Laptoprepair

De persoon achter Cp Hulpdienst

 

Mijn naam is Mike Veenendaal en ik woon in Wormerveer. Als zelfstandig werkend kok leerde ik al snel dat mijn nieuwsgierigheid verder reikte dan alleen het bereiden van heerlijke gerechten. Al van jongs af aan was ik gefascineerd door computers en technologie. Hoewel ik in het verleden weleens virussen binnenhaalde en hardware-onderdelen per ongeluk beschadigde, liet ik mij hierdoor niet ontmoedigen. Sterker nog, ik raakte alleen maar meer gemotiveerd om mijn kennis op dit gebied te vergroten.

 

Ik ben zelf op onderzoek uitgegaan en heb mijzelf alles geleerd over het maken en vervangen van computeronderdelen en het herinstalleren van Windows. Mijn hobby is inmiddels uitgegroeid tot mijn werk en ik heb hier ontzettend veel plezier in. Niets maakt mij blijer dan te zien dat de klanten meer dan tevreden zijn.


Het bedrijf

CP Hulpdienst is een computerreparatiebedrijf dat gespecialiseerd is in het oplossen van software- en hardwareproblemen van computers en laptops. Het bedrijf is eigendom van een deskundige technicus en onderscheidt zich door zijn expertise en uitstekende service.

Bij CP Hulpdienst bieden we ook maatwerkcomputers aan die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Onze aangepaste computers zijn ontworpen en gebouwd om aan de eisen van onze klanten te voldoen en om uitstekende prestaties te leveren. Als u op zoek bent naar een computer die perfect is afgestemd op uw persoonlijke of zakelijke behoeften, dan bent u bij CP Hulpdienst aan het juiste adres.

Ons bedrijf heeft geen personeel en is eigendom van één persoon. Dit zorgt voor een persoonlijke aanpak en directe communicatie met onze klanten. Wij streven ernaar om elke klant tevreden te stellen en bieden daarom een flexibele dienstverlening met ruime openingstijden. Onze openingstijden zijn van 6:00 tot 23:30 uur, zodat u altijd op ons kunt rekenen, ongeacht wanneer u hulp nodig heeft.

Bij CP Hulpdienst begrijpen we dat computerproblemen stressvol kunnen zijn en daarom werken we snel en efficiënt om uw problemen op te lossen. Onze deskundige technicus biedt een uitgebreide dienstverlening, van het oplossen van softwareproblemen tot het vervangen van hardwarecomponenten. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste service en ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw computer of laptop snel weer in topconditie is.

Als u problemen heeft met uw computer of laptop, neem dan contact op met CP Hulpdienst. Onze deskundige technicus zal u graag helpen bij het oplossen van uw problemen en het bieden van de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.Zie ook mijn Google account https://g.co/kgs/K2iibw


Rating: 4 sterren
7 stemmen